Tony’s Chocolonely toetje

 

DOQY9961

Een van mijn favoriete Tony’s Chocolonely repen is de framboos knetterchocolade! vandaar dat ik deze reep gekozen heb om dit toetje mee te maken. Je kan het maken met elk willekeurige reep van Tony’s Chocolonely. Het is een toetje gemaakt van een lekkere luchtige mousse. Je maakt het in een korte tijd, het hoeft alleen even in de koelkast te staan. Het is een zoete chocolade reep, het wordt dus ook een zoet toetje.

Benodigdheden:

  • 1 reep Tony’s Chocolonely framboos knetter (180 gram)
  • 200ml slagroom
  • 3 eiwitten

Smelt de chocolade. Dit kan in de magnetron ( steeds roeren na ongeveer 20 seconden) of au bain-marie. Plaats in de tussentijd een pan water op het vuur met daarom een hittebestendige kom. De eiwitten gaan we op de au bain-marie manier verwarmen. Doe de eiwitten in de kom en klop het luchtig. Zorg dat de eiwitten goed verwarmt worden.

Klopt de slagroom luchtig. Meng de gesmolten chocola met de slagroom. Voeg als laatste de slagroom toe aan de eiwitten. schep de mousse in glaasjes of in een grote schaal en laat het minstens 4 uur opstijven in de koelkast. Decoreer het daarna met bijvoorbeeld frambozen.

COTF2283

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s